Diensten

Een woning heeft onderhoud nodig.
Maar wanneer, hoe en waarmee moet er worden geschilderd?


Voorbeeld
als u een auto bezit, dan weet u dat deze na een bepaalde tijd onderhoud nodig heeft. Uw auto vertegenwoordigt een bepaalde waarde die jaarlijks steeds minder wordt. Als bezitter probeert u door goed onderhoud dit waardeverlies te beperken. MAAR …  uw huis of bedrijfspand is véél meer waard dan een auto en is bovendien blijvend. Net als in het voorbeeld is het plegen van onderhoud aan uw woning of bedrijfspand noodzakelijk. Het is in uw belang de kosten van het onderhoud zo laag mogelijk te houden door tijdig professioneel te laten schilderen.

Als bepaalde onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, maakt u meer kosten dan noodzakelijk is. De waarde van uw woning of bedrijfspand blijft of neemt in veel gevallen toe. Storm, regen, vorst, onze gebouwen en woningen hebben behoorlijk te lijden onder deze omstandigheden. Schildersbedrijf Bert Flink draagt hier zorg voor, zodat invloeden van buiten geen kans krijgen om het houtwerk aan te tasten.
 

Schilderwerk

is onder te verdelen in binnen- en buitenschilderwerk. Om kwalitatief goed buitenschilderwerk te behouden, is de kwaliteit van het binnenschilderwerk ook van belang. Door openstaande verbindingen en losgelaten kitvoegen kan condenswater het hout en vervolgens het buitenschilderwerk aantasten. Als u kleine scheurtjes, blaasjes of verfbladders signaleert, is het tijd om uw huis of bedrijfspand te laten inspecteren. Zo’n inspectie vereist de nodige kennis en ervaring die u het beste kunt overlaten aan de professionele schilder. Wij kunnen samen met u kijken en adviseren.
 

Spuitwerk

naast het traditionele schilderwerk is schildersbedrijf Bert Flink ook het juiste adres voor uw spuitwerk. Het grote voordeel van spuitwerk is de gladde afwerking met een constante dikte van de aangebrachte verflaag. Het is beslist de moeite waard om de toepassing van spuitwerk voor uw woning of bedrijfspand te overwegen. Kastdeurtjes of complete keukens worden als nieuw door ze te laten spuiten in de gewenste kleur, evenals deuren, kozijnen en radiatoren. Ook bestaat de mogelijkheid om complete wanden  en plafonds te laten voorzien van spuitwerk. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de verf alleen daar wordt aangebracht waar het behoort en alles wat niet bedekt mag worden met een verflaag wordt vooraf zorgvuldig afgeplakt. U bepaalt de kleur, wij zorgen voor een perfecte uitvoering. Deze techniek is geschikt voor alle binnen- en buitentoepassingen.
 

Wandafwerking

uw woning of bedrijfspand van binnen tip top in orde zonder dat u er omkijken naar heeft? Laat ons zorg dragen voor de complete wandafwerking. Het maak daarbij niet uit of u kiest voor het aanbrengen van een verflaag op de wanden of voor behang, wij zorgen er simpelweg voor dat uw ideeën werkelijkheid worden. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met producten van topkwaliteit, zodat u gegarandeerd jarenlang plezier zult beleven van het eindresultaat. Er zijn heel veel mogelijkheden, de uitvoering ervan kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
 

Kleuradvies

kleur is een trend en zijn zowel binnen als buiten toonaangevend. Alles mag en alles kan! Als uw woning of bedrijfspand toe is aan een opknapbeurt, is het uitkiezen van een mooie kleur leuk, maar best moeilijk. Wij helpen u graag op weg met deskundige tips en verrassende ideeën voor een goed eindresultaat. Daarbij is uw eigen smaak natuurlijk van groot belang en deze zal dan ook als uitgangspunt dienen. Een belangrijk aspect is de stijl van het pand en het interieur. Onder leiding van uw regie wordt al het voorgaande gecombineerd in ons uiteindelijk advies.