Over ons

Ouderwetse kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid is waar schildersbedrijf Bert Flink voor staat. Wij zijn specialisten in onderhoudsschilderwerk in de ruimste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor al uw ambachtelijk binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking en spuitwerk op locatie of in onze nieuwe meubelspuiterij.

Voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte kunt u ons altijd bellen of mailen. Nadat u telefonisch of per mail contact met ons heeft gezocht zullen wij een afspraak maken voor inventarisatie van uw wensen. Wij nemen daarvoor uitvoerig de tijd en zullen u daar waar nodig adviseren. De offerte zal exact omschrijven welke werkzaamheden er plaats vinden, hoe de behandeling wordt uitgevoerd en welke materialen er worden gebruikt.

Tijdens de werkzaamheden bij u thuis zullen wij er alles aan doen zo praktisch mogelijk te werk te gaan. Klantvriendelijkheid en professionaliteit staan daarbij voorop. Overlast wordt tot een minimum beperkt en na iedere werkdag wordt de werkruimte opgeruimd achtergelaten. Als de klus is geklaard, zullen wij samen met u alles nalopen, zodat ook u ervan overtuigd bent dat het huis straalt en het weer jaren tegen een stootje kan.